• Ett värdeskapande bortom debiteringen

  Ett värdeskapande bortom debiteringen

  Alla företag behöver ha lönsamhet i sin verksamhet. Det kan kännas nära till hands att utvärdera sina medarbetare, särskilt kanske inom konsultföretag, på beläggningsgrad och debiteringsgrad. Tydligt. Enkelt. Direkt knutet till företagets resultat. Men är det verkligen så?

  Läs hela artikeln →

 • Vi ser tillbaka på 2022

  Vi ser tillbaka på 2022

  2022 har varit ett speciellt år på många sätt, och det som hänt hos ett enskilt företag kan på sätt och vis upplevas litet i jämförelse med de dramatiska skeendena i omvärlden – COVID påverkade hela samhället även 2022, Ryssland invaderade oprovocerat ett fritt och demokratiskt Ukraina, vilket ledde till omätbart mänskligt lidande och globala effekter på ekonomi och näringsliv, och klimathotet är lika påträngande som någonsin.

  Läs hela artikeln →

 • Trygghet och välmående som konsult – Så här säger Sven

  Trygghet och välmående som konsult – Så här säger Sven

  Vi är helt säkra på att hållbara relationer, både gentemot kunder och partners såväl som internt, skapar de bästa förutsättningarna för att lyckas. Men vad kännetecknar egentligen en hållbar relation? Vi vill komma så nära källan som möjligt. Därför säger vi hej och välkommen, och ger plats till Sven Stigenlöv, en av Engaledas konsulter som ger sin syn på vad en bra arbetsrelation faktiskt är – och inte minst, hur den känns.

  Läs hela artikeln →

Förbered dig för framtiden med oss

Vi är nästa generations konsulter inom management, projektledning och teknisk produktionsutveckling. Vi vet vad som gör dig bättre och är delaktiga genom hela lösningen med kapacitet att leverera hållbara resultat.

Vi har bevisat oss om och om igen

Vi tror att vi kan göra varandra bättre – varje dag – och ge fler verksamheter den bästa förutsättningen att lyckas. Så här tycker våra kunder och medarbetare om Engaleda.