Skapa en hållbar framtid hos oss

Vare sig du är en erfaren chef eller ingenjör inom industrin, konsult på ett traditionellt konsultföretag, eller en soloprenör som söker större sammanhang, så är vi redo att ta dig vidare.


Vi formar framgångsrika konsulter, oavsett din tidigare roll

För oss är inte det viktigaste exakt vad din tidigare roll inneburit. Vi fokuserar på din förmåga att utvecklas, dina egna mål, och framförallt vem du är.

Vi stöttar övergången från din nuvarande roll

Att jobba med nya arbetssätt och kunder som konsult kan kännas överväldigande. Vi hjälper dig förvandla dem från orosmoment till något att se framemot och utvecklas med.

Vi förstår konsulters unika utmaningar

Engaleda är utformad för ett långsiktigt välmående i konsultrollen. Vi har både erfarenheten, förståelsen och lösningarna för din vardag.

Vi värdesätter din innovation och kreativitet

Vår största styrka är våra konsulter. Vi ger dig möjligheterna och utrymmet såväl som stödet och tryggheten.

Det här är Engaleda

Engaleda är ett ungt konsultföretag med lång erfarenhet av industrin, som arbetar med flera av Sveriges mest intressanta kunder och projekt med långsiktig hållbarhet på alla plan. Den hållbarheten bygger på våra tre V:n – Vardag, Verksamhet och Värld.

Vardag

Vi lägger stor vikt vid att skapa en hållbar vardag för våra konsulter, och en god livsbalans för att kunna trivas tillsammans och skapa bra resultat länge. Hos oss har du stort inflytande över de egna förmånerna, proaktiv mental coachning och stöd, och stor frihet i utformningen av arbetet.

Verksamhet

Vi vägrar slit-och-släng-relationer. Hela vår verksamhet, och alla våra medarbetar- och kundrelationer, byggs på en en hållbar grund för långsiktigt värdeskapande. Det leder till större välmående för alla inblandade, och bättre resultat för våra medarbetare och kunder.

Värld

Vi är bara en liten del i den värld som omger oss, och oskiljaktigt integrerade i den. Därför gör vi allt vi kan för att bidra till en bättre och hållbar framtid för världen, och premierar beteenden, beslut och resultat som hjälper oss och samhället framåt mot det målet.

Engaleda stöttar din utveckling

Både du, vi och våra kunder tjänar på att du får fortsätta utveckla dig och dina kompetenser, det är vi helt säkra på. Hos oss får du stödet för att nå högre och längre.

Vi värderar din erfarenhet och kunskap

Det du tar med dig in till oss är unikt och ovärderligt. Att värdesätta och lyssna på varandras erfarenheter och perspektiv är en förutsättning för vår framgång.

Här skapar du verklig skillnad

Vi ger dig inte bara möjligheten att ha stor påverkan i några av Sveriges mest intressanta projekt – vi förväntar oss det. Hos oss får du både ansvar och frihet.

Dedikerat stöd för ditt välmående

Vårt mål är att alla konsulter på Engaleda ska må bra, inte bara idag och på jobbet, utan hela sina liv och även utanför arbetstiden. Det säkerställer vi med konkret och långsiktigt arbete med din hälsa.

Fokus på att uppnå en sund work/life balance

Det kan vara svårt att balansera arbete och fritid, och problemet bara växer med större ansvar och mer intressanta projekt. Vi hjälper dig hitta och upprätthålla en god balans.

Ta plats i Sveriges mest intressanta projekt

Trots att vi är ett ungt företag så har vi lång erfarenhet, ett gott rykte och ett stort kontaktnät. Vi arbetar därför redan med några av Sveriges mest intressanta projekt och kunder, och de blir bara fler.

A match made in Engaleda

Vi letar inte efter vem som helst, och det tror vi inte att du gör heller. Vårt mål är en riktigt bra match, som vi kan se tillbaks på om några år när vi sitter i solen tillsammans, och känna att yes, det här, det var verkligen helt rätt beslut.

Ambition

Du vill mer, längre, högre. Du vill utveckla dig själv och din förmåga, och du vill göra det tillsammans med människor som fungerar likadant.

Drivkraft

Du har förmågan att ta dig förbi ett hinder, och fortsätta även när det är uppförsbacke. Oavsett var och hur du finner din drivkraft, så finns den där, och den är stark.

Anpassningsbarhet

Du gillar utmaningen som snabba och ibland oväntade förändringar i situationen medför, och har förmågan att agera och skapa resultat även med förändrade förutsättningar.

Att må bra och leverera resultat även i motvind

Det finns ingen väg runt det – ibland går arbetet inte som tänkt, och det kan kännas tungt. En av de egenskaper vi värdesätter högst är förmågan att ändå fortsätta kämpa, ändå ta nästa kliv, och nästa, för att till slut nå målet.

Och viktigast av allt – att ha mentaliteten och metoderna för att må bra även i motgång. Här kommer vi att vara ditt största stöd, och hjälpa dig både bygga den mentaliteten och forma de metoderna som låter dig må bra över tid oavsett hur projektet går just idag.

Det här erbjuder vi dig

Att lösa välmående, hälsa och en god livsbalans är ett mångfacetterat och komplext arbete. Det här är några av de sätt som vi konkret arbetar för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna för ett gott liv.

Konkurrenskraftig lön

Ekonomin är en viktig del av livsbalansen. Hos oss har du både en individanpassad fast lön och en kollektiv årsbonus inklusive flexpension.

Långsiktig anställning

Vi söker långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Det förutsätter ömsesidig genuinitet, ägandeskap och resultat.

Flexibel arbetsplats

Vårt arbete utförs där de bästa resultaten uppnås. Oftast hos kunden, men även på hemmakontoret eller från båtbryggan.

Flexibla arbetstider

Vi vet att flexibla arbetstider ger hög produktivitet, bra livsbalans, kontroll över arbetsdagen och lägre stress.

Flexibla förmåner

Längre semester, kortare arbetsveckor, senaste mobiltelefonen eller maxad pension? Vi anpassar förmåner efter dina behov.

Variation i arbetet

Vi verkar inom en mängd olika företag och branscher. Hos oss får du ett innehållsrikt och varierat arbetsliv.

Hälsocoachning

Vi erbjuder en unik förmån i form av hälsocoachning med fokus på våra medarbetares och deras familjers hälsa. 

Utveckling

Vi skapar tillsammans med dig utvecklingsplaner för den effektivast möjliga utvecklingen mot den expertis och livsbalans du söker.

Gemensamma event

Vi vet hur viktig gemenskap är. På våra event kan du helt lägga undan ansvaret och bara njuta av tillvaron tillsammans.

Välkommen med din ansökan

Ta nästa kliv i din karriär med Engaleda, och upptäck skillnaden när hela verksamheten är byggd av konsulter helt baserat på långsiktigt välmående.

Senaste artiklarna

Se alla artiklar