Inför nytt uppdrag: BAE Hägglunds

Vi inleder 2024 med ett otroligt spännande nytt uppdrag hos BAE Hägglunds, där vårt senaste tillskott Mattias Forsberg kliver in i rollen som delprojektledare för att stötta upp med sin kompetens och erfarenhet under företagets starka tillväxt.

– Det känns väldigt spännande att få kliva in i en verksamhet där så mycket händer, produktionstakten ökar och med det tillkommer såklart nya medarbetare. Det ska bli kul att vara med i ett starkt team och få bidra till att ytterligare utveckla gruppen och dess leverans, säger Mattias.

– Att kliva in i ett pågående projekt på det här sättet ställer alltid höga krav på förmågan att lära sig nya system och etablera bra kontaktnät. Jag är en tävlingsmänniska och gillar att leverera, och mitt mål här är att inget ska bli dyrare eller mer tidskrävande än planerat. Steg ett blir att lära känna teamet, sen kan vi börja det faktiska arbetet med att skapa så effektiva flöden som möjligt.

Som förberedelse inför uppdraget har vi besökt BAE Hägglunds, där vi fick en liten försmak av den imponerande utveckling och skalning av produktionen som pågår. Vi tackar BAE Hägglunds för förtroendet och ser fram emot att skapa hög effekt tillsammans.

Dela denna artikel
Kopiera URLKopierad!

Boka ett möte

Boka ett möte

info@engaleda.se
info@engaleda.se
+46 70 266 14 00
+46 70 266 14 00
Östra Rådhusgatan 8B, 903 26 Umeå
Östra Rådhusgatan 8B, 903 26 Umeå

Senaste artiklarna

Se alla artiklar